Vergunning voor Novamedia Gaming

Groene start-ups uit Nederland, Duitsland, Groot-BrittanniĆ«, Noorwegen en Zweden, de landen waar een Postcode Loterij is, kunnen weer kans maken op een finaleplaats van de Postcode Lotteries Green Challenge. Deze internationale duurzaamheidscompetitie is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse wedstrijden ter wereld. In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar voor de vijf beste inzendingen, waarvan 500.000 euro voor de winnaar, plus coaching. Met deze internationale wedstrijd helpt de Nationale Postcode Loterij start-ups hun innovaties voor een duurzamere wereld op de markt te brengen. Aanmelden kan tot 1 april 2020 via www.greenchallenge.info.

Novamedia Gaming, onderdeel van Novamedia, heeft een vergunning aangevraagd en gekregen om online spellen te mogen aanbieden.

Novamedia is eigenaar van het Postcode Loterij format en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om entertainment, zoals bekende tv-shows, extra spelletjes, en verschillende evenementen, te combineren met hun Loterij-aanbod om zoveel mogelijk geld voor goede doelen op te blijven halen. Ook op de lange termijn.

Novamedia Gaming, onderdeel van Novamedia, heeft een vergunning aangevraagd en gekregen om online spellen te mogen aanbieden. Entertainment in de vorm van online spelletjes voor een groot publiek, zoals men van onze loterijen kent; leuk en veilig, met kans op prijzen en voor het goede doel. Hoe we dit gaan aanbieden en wanneer, daar verwachten we in de loop van dit jaar meer duidelijkheid over te kunnen geven, mede in relatie tot de ontwikkeling van de maatschappelijke discussie over risicovolle kansspelen.